اعزام دانشجو

اعزام دانشجو

تحصیل در اتریش

تحصیل در اتریش

 

جهت بررسی رایگان شرایط خود  اینجا را کلیک کنید

جهت عقد قرارداد آنلاین  اینجا را کلیک کنید

 

 

لیسانس

طول دوره

 3  سال

زبان و هزینه تحصیل در اتریش

آلمانی  ترمی 100 تا 380   یورو

نوع دانشگاه

رتبه ممتاز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین رتبه های ممتاز جهانی

زمان شروع تحصیل در اتریش

بهمن شهریور

هزینه زندگی (خوراک، پوشاک، حمل و نقل)

600 یورو در یک ماه

امکان خوابگاه

بله

امکان بورس

خیر

امکان کار قانونی دانشجویی

بله -  10ساعت در هفته

محل هایی که دانشجو میتواند کار کند

خوابگاه، کتابخانه و رستوران دانشگاه - شرکتهای خصوصی

امکان اقامت پس از تحصیل در اتریش

بله

دانشگاههای که درخواست در آنها ارائه میشود

متناسب به رشته متقاضی متفاوت است

حداقل معدل

15

مدرک تحصیلی مورد نیاز

پیش دانشگاهی و ثبت نام شده و یا کارنامه قبولی در یکی از دانشگاه های ایران در مقطع لیسانس در آن رشته

شرایط مدرک تحصیلی

در حین تحصیل - حد اکثر سن 20 سال

مدرک زبان مورد نیاز

 B2

نیاز به ISI (برای توضیحات بیشتر اینجا را کلیک کنید)

ندارد

هزینه موسسه برای اخذ پذیرش

با توجه به تخفیف های ویژه موسسه و با توجه به شرایط متقاضی متفاوت میباشد

مبلغ دقیق پس از بررسی اولیه مشخص خواهد شد

نحوه دریافت حق الزحمه موسسه

پس از اخذ پذیرش

زمان تحویل پذیرش به متقاضی

حداکثر 31 خرداد

هزینه های متفرقه متقاضی

ترجمه مدارک + Application fee + پست مدارک

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش

پس از عقد قرارداد با موسسه از طریق ایمیل ارسال میشود

فرم قرارداد

از اینجا دانلود نمایید

توضیحات خاص

مدرک زبان آلمانی  جزو شرایط دریافت پذیرش نیست اما برای درخواست ویزا مورد نیاز است

 

 

 

 

کارشناسی ارشد

طول دوره

2  سال

زبان و هزینه تحصیل در اتریش

آلمانی  ترمی 100 تا 380   یورو

رشته های انگلیسی زبان نیز وجود دارد

نوع دانشگاه

رتبه ممتاز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین رتبه های ممتاز جهانی

زمان شروع تحصیل در اتریش

بهمن شهریور

آخرین فرصت برای عقد قرارداد با موسسه

آبان 1391 

هزینه زندگی (خوراک، پوشاک، حمل و نقل)

600 یورو در یک ماه

امکان خوابگاه

بله

امکان بورس

بورس شهریه رایگان

امکان کار قانونی دانشجویی

بله - 20 ساعت در هفته

محل هایی که دانشجو میتواند کار کند

خوابگاه، کتابخانه و رستوران دانشگاه - شرکتهای خصوصی

امکان اقامت پس از تحصیل در اتریش

بله

دانشگاههای که درخواست در آنها ارائه میشود

متناسب به رشته متقاضی متفاوت است

حداقل معدل

15

مدرک تحصیلی مورد نیاز

لیسانس مرتبط و ثبت نام شده و یا کارنامه قبولی در یکی از دانشگاه های ایران در مقطع فوق لیسانس در آن رشته

شرایط مدرک تحصیلی

در حین تحصیل

مدرک زبان مورد نیاز

ایلتس آکادمیک 7 برای رشته های انگلیسی زبان

سطح B2 برای رشته های آلمانی زبان

نیاز به ISI (برای توضیحات بیشتر اینجا را کلیک کنید)

ترجیحاً دارد

هزینه موسسه برای اخذ پذیرش

با توجه به تخفیف های ویژه موسسه و با توجه به شرایط متقاضی متفاوت میباشد

مبلغ دقیق پس از بررسی اولیه مشخص خواهد شد

نحوه دریافت حق الزحمه موسسه

پس از اخذ پذیرش

زمان تحویل پذیرش به متقاضی

حداکثر 31 خرداد

هزینه های متفرقه متقاضی

ترجمه مدارک + Application fee + پست مدارک

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش

پس از عقد قرارداد با موسسه از طریق ایمیل ارسال میشود

فرم قرارداد

از اینجا دانلود نمایید

توضیحات خاص

مدرک زبان آلمانی جزو شرایط دریافت پذیرش نیست اما برای درخواست ویزا مورد نیاز است

 

 

 

دکترا

طول دوره

حداقل 3 سال

زبان و هزینه تحصیل در اتریش

انگلیسی –  رایگان

نوع دانشگاه

رتبه ممتاز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین رتبه های ممتاز جهانی

زمان شروع تحصیل در اتریش

بهمن شهریور

آخرین فرصت برای عقد قرارداد با موسسه

آبان

هزینه یک ترم زندگی (خوراک، پوشاک، حمل و نقل)

600 یورو در یک ماه

امکان خوابگاه

بله

امکان بورس

بله

امکان کار قانونی دانشجویی

بله - 20 ساعت در هفته

محل هایی که دانشجو میتواند کار کند

خوابگاه، کتابخانه و رستوران دانشگاه - شرکتهای خصوصی

امکان اقامت پس از تحصیل در اتریش

بله

دانشگاههای که درخواست در آنها ارائه میشود

متناسب به رشته متقاضی متفاوت است

حداقل معدل

15

مدرک تحصیلی مورد نیاز

فوق لیسانس و ثبت نام شده و یا کارنامه قبولی در یکی از دانشگاه های ایران در مقطع دکتری در آن رشته

شرایط مدرک تحصیلی

در حین تحصیل

مدرک زبان مورد نیاز

ایلتس آکادمیک 7

نیاز به ISI (برای توضیحات بیشتر اینجا را کلیک کنید)

دارد

هزینه موسسه برای اخذ پذیرش

با توجه به تخفیف های ویژه موسسه و با توجه به شرایط متقاضی متفاوت میباشد

مبلغ دقیق پس از بررسی اولیه مشخص خواهد شد

نحوه دریافت حق الزحمه موسسه

پس از اخذ پذیرش

زمان تحویل پذیرش به متقاضی

حداکثر 31 خرداد

هزینه های متفرقه متقاضی

ترجمه مدارک + Application fee + پست مدارک

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش

پس از عقد قرارداد با موسسه از طریق ایمیل ارسال میشود

فرم قرارداد

از اینجا دانلود نمایید

توضیحات خاص

مدرک زبان آلمانی جزو شرایط دریافت پذیرش نیست اما برای درخواست ویزا مورد نیاز است

 

 
طراحی سایت با مهریاسان
  • فرم ارزیابی رایگان
  • صفحه اصلی
  • مشاوره فوری
  • تماس با ما