اعزام دانشجو

اعزام دانشجو

تحصیل در اتریش

تحصیل در اتریش

 

جهت بررسی رایگان شرایط خود  اینجا را کلیک کنید

 

شرایط تحصیل در اتریش برای متقاضیان بین المللی به نسبت متفاوت است به نحوی که باید مدرک آخرین مقطع تحصیلی دانشجو با مدرک تحصیلی معادل آن دراتریش برابر بوده و همچنین برای ادامه تحصیل در مقطع مشابه در کشور مقصد مناسب باشد. همچنین شما باید تسلط کافی به زبان انگلیسی یا آلمانی بسته به زبان تدریس دوره تحصیلی مورد نظر را داشته باشید که میزان تسلط و نوع مدرک زبان مورد نیاز توسط دانشگاه مربوطه تعیین می شود.

  • مزایای تحصیل در اتریش
  • تحصیل در بهترین دانشگاه های اروپا و دنیا
  • هزینه تحصیل متناسب
  • اجازه کار دانشجویی برای دانشجویان بین المللی
  • تمدید اقامت پس از پایان تحصیل به منظور پیدا کردن شغل در اتریش
  • امکان دریافت اقامت دائم پس از 3 سال کار کردن در اتریش
  • امکان دریافت ویزای همراه
  • امکان سفر به تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا با ویزای دانشجویی اتریش

 

دانشجویان بین المللی در اتریش اجازه کار نیمه وقت خواهند داشت و می توانند با مراجعه به وبسایت دانشگاه مربوطه درخواست کار خود را ثبت نمایند. درآمد حاصله از شغل های نیمه وقت می تواند تا قسمتی از هزینه تحصیل در اتریش را پوشش دهد. البته شرایط کار (ساعت کاری و حقوق) برای دانشجویان بین المللی بنا بر مقطع تحصیلی آنها تعیین می شود به این ترتیب که برای دانشجویان مقطع کارشناسی 10 ساعت در هفته با 280 یورو در ماه و دانشجویان کارشناسی ارشد 20 ساعت در هفته با 560 یورو در ماه می باشد. 

 

 

 مقطع لیسانس

 
 

طول دوره

3 الی 4 سال

زبان و هزینه تحصیل در اتریش

آلمانی  ترمی 380 تا 560   یورو

نوع دانشگاه

مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین رتبه های ممتاز جهانی

زمان شروع تحصیل در اتریش

بهمن - شهریور

هزینه زندگی (خوراک، پوشاک، حمل و نقل)

800 الی 1000 یورو در یک ماه

امکان خوابگاه

بله

امکان بورس

خیر

امکان کار قانونی دانشجویی

بله 

محل هایی که دانشجو میتواند کار کند

خوابگاه، کتابخانه و رستوران دانشگاه - شرکتهای خصوصی

امکان اقامت پس از تحصیل در اتریش

بله

دانشگاههای که درخواست در آنها ارائه میشود

متناسب به رشته متقاضی متفاوت است

حداقل معدل

15

مدرک تحصیلی مورد نیاز

پیش دانشگاهی، ثبت نام و یا کارنامه قبولی در یکی از دانشگاه های ایران در مقطع لیسانس

شرایط مدرک تحصیلی

در حین تحصیل - حداکثر سن 20 سال

مدرک زبان مورد نیاز

 B2

نیاز به ISI (برای توضیحات بیشتر اینجا را کلیک کنید)

ندارد

هزینه موسسه برای اخذ پذیرش

مبلغ دقیق پس از بررسی اولیه مشخص خواهد شد

نحوه دریافت حق الزحمه موسسه

-

-زمان تحویل پذیرش به متقاضی

حداکثر 31 خرداد

هزینه های متفرقه متقاضی

ترجمه مدارک + Application fee + پست مدارک

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش

پس از عقد قرارداد با موسسه از طریق ایمیل ارسال میشود

فرم قرارداد

از اینجا دانلود نمایید

توضیحات خاص

مدرک زبان آلمانی  جزو شرایط دریافت پذیرش نیست اما برای درخواست ویزا مورد نیاز است

 

 

 

 

 مقطع کارشناسی ارشد

 

طول دوره

2  سال

زبان و هزینه تحصیل در اتریش

آلمانی / انگلیسی  ترمی 400 تا 600   یورو

 

نوع دانشگاه

رتبه ممتاز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین رتبه های ممتاز جهانی

زمان شروع تحصیل در اتریش

بهمن - شهریور

آخرین فرصت برای عقد قرارداد با موسسه

آبان 

هزینه زندگی (خوراک، پوشاک، حمل و نقل)

800 الی 1000 یورو در یک ماه

امکان خوابگاه

بله

امکان بورس

 امکان بورس شهریه رایگان

امکان کار قانونی دانشجویی

بله - 20 ساعت در هفته

محل هایی که دانشجو میتواند کار کند

خوابگاه، کتابخانه و رستوران دانشگاه - شرکتهای خصوصی

امکان اقامت پس از تحصیل در اتریش

بله

دانشگاههای که درخواست در آنها ارائه میشود

متناسب به رشته متقاضی متفاوت است

حداقل معدل

15

مدرک تحصیلی مورد نیاز

لیسانس مرتبط ، ثبت نام  و یا کارنامه قبولی در یکی از دانشگاه های ایران در مقطع فوق لیسانس در آن رشته

شرایط مدرک تحصیلی

در حین تحصیل

مدرک زبان مورد نیاز

ایلتس آکادمیک 7 برای رشته های انگلیسی زبان

سطح B2 برای رشته های آلمانی زبان

نیاز به ISI (برای توضیحات بیشتر اینجا را کلیک کنید)

-

هزینه موسسه برای اخذ پذیرش

مبلغ دقیق پس از بررسی اولیه مشخص خواهد شد

نحوه دریافت حق الزحمه موسسه

-

زمان تحویل پذیرش به متقاضی

حداکثر 31 خرداد

هزینه های متفرقه متقاضی

ترجمه مدارک + Application fee + پست مدارک

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش

پس از عقد قرارداد با موسسه از طریق ایمیل ارسال میشود

فرم قرارداد

از اینجا دانلود نمایید

توضیحات خاص

مدرک زبان آلمانی جزو شرایط دریافت پذیرش نیست اما برای درخواست ویزا مورد نیاز است

 

 

 

دکترا

 

طول دوره

حداقل 3 سال

زبان و هزینه تحصیل در اتریش

المانی / انگلیسی –  رایگان

نوع دانشگاه

رتبه ممتاز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین رتبه های ممتاز جهانی

زمان شروع تحصیل در اتریش

بهمن - شهریور

آخرین فرصت برای عقد قرارداد با موسسه

آبان

هزینه یک ترم زندگی (خوراک، پوشاک، حمل و نقل)

1000 یورو در یک ماه

امکان خوابگاه

بله

امکان بورس

بله

امکان کار قانونی دانشجویی

بله - 20 ساعت در هفته

محل هایی که دانشجو میتواند کار کند

خوابگاه، کتابخانه و رستوران دانشگاه - شرکتهای خصوصی

امکان اقامت پس از تحصیل در اتریش

بله

دانشگاههای که درخواست در آنها ارائه میشود

متناسب به رشته متقاضی متفاوت است

حداقل معدل

15

مدرک تحصیلی مورد نیاز

فوق لیسانس، ثبت نام و یا کارنامه قبولی در یکی از دانشگاه های ایران در مقطع دکتری در آن رشته

شرایط مدرک تحصیلی

در حین تحصیل

مدرک زبان مورد نیاز

آیلتس آکادمیک 7

نیاز به ISI (برای توضیحات بیشتر اینجا را کلیک کنید)

دارد

هزینه موسسه برای اخذ پذیرش

مبلغ دقیق پس از بررسی اولیه مشخص خواهد شد

نحوه دریافت حق الزحمه موسسه

-

زمان تحویل پذیرش به متقاضی

حداکثر 31 خرداد

هزینه های متفرقه متقاضی

ترجمه مدارک + Application fee + پست مدارک

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش

پس از عقد قرارداد با موسسه از طریق ایمیل ارسال میشود

فرم قرارداد

از اینجا دانلود نمایید

توضیحات خاص

مدرک زبان آلمانی جزو شرایط دریافت پذیرش نیست اما برای درخواست ویزا مورد نیاز است

 

 

 

 
تگها : اتریش , تحصیل در اتریش , هزینه تحصیل در اتریش
طراحی سایت با مهریاسان
  • فرم ارزیابی رایگان
  • صفحه اصلی
  • مشاوره فوری
  • تماس با ما